INFORMATIE OVER MIJN WORKSHOPS-Cursussen 

 

Ik geef Workshops-Cursussen aan dames – heren – kinderen.

Iedereen die creatief is kan deelnemen.
Hoe fijn is het om een middag-avond ontspanning te hebben tijdens een van de Workshops-Cursussen. Samen met je familie, vrienden-vriendinnen, collega’s of andere medecursisten bezig te zijn met het maken van je eigen sieraden. Of je dit nu voor jezelf doet of om het cadeau te geven, niets is leuker dan een eigen gemaakt sieraad.
Je kunt een keuze maken uit een van de Workshops-Cursussen die hieronder staan. Mocht je toch wat anders willen dan kunnen we dat altijd samen bespreken. Want niets is onmogelijk en voor iedere wens is wel een oplossing te bedenken.
KINDEREN: Binnenkort komen er enkele speciale middagen geheel afgestemd op kinderen die graag iets met hun handen maken. De groepjes geven plaats aan 5 kinderen die dan een cursus gaan volgen in edelsmeden. De cursus zal bestaan uit 6 lessen.
KINDERFEESTJE/VERJAARDAG
Ik bied ouders de mogelijkheid om een kinderverjaardag te vieren in een korte Workshop. Informeer even naar de mogelijkheden.
DAMES en/of HEREN
Dames of heren die geen Workshops-Cursussen willen volgen, maar al wel enige ervaring hebben met edelsmeden, bied ik de mogelijkheid een plek van mijn werkplaats te huren. Niet iedereen heeft hier thuis de ruimte voor. Dit is vooral in de zomermaanden een mooie kans om tijdens de sluiting van scholen of andere cursussen toch te kunnen werken aan je hobby.

 

Samen met een kopje koffie of thee
Graag wil ik je uitnodigen om bij vragen contact met mij op te nemen over alle mogelijkheden die ik bied en de prijzen. Eventueel kom je gezellig langs om een kijkje te nemen in mijn atelier en werkplaats. Onder het genot van een kopje thee of koffie komen wij er altijd uit.
Tot ziens! Groetjes van Caty Blom!