Als je op bestelling plaatsen klik dan ga je tevens akkoord met de algemene voorwaarden.

Er zijn twee manieren om een betaling te doen.

  1. je maakt gebruik van het winkelmandje en betaald via paypal
  2. stuur mij een mail via contact en vermeld daarin het gekozen sieraad of workshop

met het adres waarnaar het gekozen sieraad  verzonden moet worden dan  stuur ik je een betaal verzoek.

Algemene Voorwaarden.

1) Bestellen:
Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling in behandeling genomen. U krijgt een bericht wanneer uw bestelling is verstuurd.

2) Betalen:
U kunt bij ons op verschillende manieren betalen, door middel van, PayPal, creditcard of overschrijving. Wanneer u uw bestelling afhaalt in de winkel kunt u contant of met PIN betalen. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

3) Verzenden:
Uw bestelling wordt per aangetekende post verzonden. De kosten bedragen aangetekend  € 8,35 per pakket en zijn dan verzekerd voor een bedrag tot € 50,00  een pakketje tot €150,00 verzekerd versturen kost  € 14,50 met een verzekerd bedrag tot €500,00 Boven de € 150,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht

Natuurlijk kunt u ook uw bestelling kosteloos ophalen in mijn atelier.

4) Levertijden:
De levertijd kan per artikel verschillen. Sieraden die voorradig zijn worden na ontvangst van betaling zo spoedig mogelijk verzonden. Indien de sieraden op maat gemaakt moeten worden hebben deze een langere levertijd. Wij stellen u op de hoogte van de levertijd.

5) Annuleren:
Als u de bestelling wilt wijzigen of annuleren, dan dient u dit zo spoedig mogelijk te doen. Doet u dit per e-mail of telefonisch (nummer 010-2489224). Het wijzigen of annuleren van uw bestelling is alleen mogelijk als deze nog niet is verstuurd. Sieraden die speciaal voor u gemaakt worden of gemaakt zijn kunnen niet geannuleerd of geruild worden.

6) Ruilen of retourneren:
De sieraden worden met veel aandacht en zorg gemaakt. Voordat u iets retourneerd moet u daartoe eerst een schriftelijk toestemming van mij CEM Blom hebben ontvangen.

Retourzendingen dienen vooraf kenbaar te worden gemaakt via c.blom4@chello.nl

Sieraden die speciaal voor u ontworpen en  of gemaakt zijn kunnen niet worden geruild.

 

De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening. Stuur het pakket aangetekend met de bijbehorende factuur naar: C.Blom Oostertsraat 72 3134NT Vlaardingen.(vermeld GEEN woorden als goudsmid, juwelier, edelsmid of sieraden in de tekst van het adres of de verpakking.). U kunt uitsluitend artikelen ruilen of retourneren die gekocht zijn via de webshop. U krijgt het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten op uw rekening terug gestort binnen 30 dagen.

7) Disclaimer:
Alle prijzen en informatie op deze site zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. CEM Blom Goudsmid  doet er alles aan om de informatie die zij aanbiedt op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.

 

Privacy:

De aan mij verstrekte persoonsgegevens zoals e-mailadressen of huisadressen zullen alleen gebruikt worden voor de communicatie tussen mij en de klant. Gegevens zullen door mij worden opgeslagen maar nooit aan derden worden verstrekt. Door op het kruisje te klikken bij de algemene voorwaarden geef je mij het recht om met je te communiceren en je adres of mailadres te mogen opslaan.