Caty Blom goudsmid en graveur uit Vlaardingen

Goudsmid en graveur Caty Blom

Na het behalen van mijn diploma’s tot goudsmid aan de Vakschool in Schoonhoven ben ik een eigen atelier begonnen. Daar werk ik elke dag met veel enthousiasme en plezier. Als goudsmid en graveur maak ik gebruik van verscheidene technieken. Ik creëer sieraden van diverse metalen, zoals zilver, goud en titanium. Ook combinaties zoals bijvoorbeeld emailleren op zilver, zilver met hout of goud op zilver behoren tot de mogelijkheid                                                                                                        

Eigen creativiteit ontdekken 

Door een workshop te volgen ontdek je je eigen creativiteit. Dit is vooral een gezellige en leerzame uitdaging. Maak er een leuk uitje van samen met familie, vriendinnen of collega’s. Heb je al eens een workshop gevolgd of zoek je meer verdieping? Volg dan een workshop of cursus in een specifieke techniek. Voor meer informatie kan je contact opnemen met mij.

 

Sieraden op verzoek

Naast mijn eigen ontwerpen maak ik ook sieraden op verzoek dit kan van alles zijn bv: een bepaalde wens waar jij al lang mee loop die wij in samenspraak tot een persoonlijk sieraad kunnen brengen. Door de mogelijkheden te bespreken kom je vaak tot een bijzonder ontwerp. Daarvoor kan ook   gebruik gemaakt worden van oud goud wat je om kan laten smelten tot een nieuw sieraad. Alle sieraden die op verzoek worden gemaakt zullen altijd eenmalig zijn waardoor het voor de drager een uniek”en exclusief sieraad blijft.

        Een kindertekening of een geboortekaartje kunnen ook gebruikt worden voor een speciaal ontwerp vraag mij naar de mogelijkheden samen komen we wel tot een mooi ontwerp.

Reparaties en schoonmaken van sieraden

Draag je sieraden niet meer omdat ze kapot of vuil zijn? Ik kan ze voor je repareren en schoonmaken, zodat je ze weer met plezier draagt. Voor vragen of informatie kan je contact met mij opnemen.